Allt mer kommunikation sköts nuförtiden över nätet, vilket givetvis har mången fördel.

Man kan sprida information med en hastighet som inte var möjlig innan internets tidsålder, man kan skriva snabbare än man kan göra för hand, man kan nå många på en och samma gång utan att överhuvudtaget öppna munnen eller förflytta sig… det är ganska anmärkningsvärda fördelar som vi har förlänats sedan onlinevärlden presenterade sig.

Men det går inte att förneka att det fortfarande finns en mängd områden där etern inte kan ersätta faktiska papper med text. Så fort man vill kunna ägna sig åt spridning av information exempelvis utomhus, så är man föga hjälpt av vad som står på en skärm.

Att ha en bra skrivare, och bra skrivartillbehör så som bläckpatroner, är alltså viktigt för den som vill kommunicera effektivt och fullskaligt. Det spelar ingen roll om man vill dela ut flyers på stan, sätta upp texter och bilder på väggen eller kunna läsa från en plats där el inte finns – produkten i fråga måste lämna datorn och bli fysisk.

Det är lätt att glömma, nu när man blir allt mer van vid att kommunicera och producera på nätet. Men det är väl värt att bära i åtanke och ha förberett sig inför! Att investera i en bra skrivare, gärna i färg, är alltså vår rekommendation. Lycka till!