Är det eventdags, tid för höstens första konferens eller vill du att dina medarbetare ska få ny kunskap inom vissa områden? Genom att boka föreläsare får både de anställda och företaget ett mervärde som kan generera högre omsättning och vinst.

Låt föreläsningen vara av inspirerande sort, annars kommer lyssnarna att tråkas ut och sluta höra på efter bara 10 minuter. En föreläsare som är expert på att tala inspirerande till publik är Lena Skogholm som du kan boka via hemsidan www.lenaskogholm.se/forelasare-stockholm/ och få ut mesta möjliga av evenemanget.

Vad skänker en föreläsning?

föreläsningOavsett vilket ämne föreläsningen handlar om är det själva intresset för det och viljan att lyssna som avgör om föreläsningen gick bra eller inte. Det sägs att bara 30 % av det som sägs av en talare går in i huvudet på den som lyssnar, och stannar där. Om föreläsningen handlar om ett mycket viktigt ämne är det av lika stor vikt att det mesta som sägs stannar kvar och bidrar till något kreativt och nyttigt i fortsättningen.

En föreläsning ger även det där lilla extra till ett event och främjar bemötande av människor och den sociala delen. Eventet ska kanske inte enbart bestå av föreläsare som kommer med information hela dagen lång, men några eller någon kan göra besökare både motiverade och mer fantasirika.
Föreläsningar är till för att personalen ska gynnas på olika sätt, må bra och sporras till det bättre. Föreläsare kan även bokas in på mässor där vem som helst kan stanna till och lyssna för att kanske ta en helt ny vändning i affärsvärlden eller produktionen. Den informationshämtning som en föreläsning ger är tänkt att förändra och berika.

Boka Lena Skogholm för ett bättre arbetsklimat

Lena Skogholm är inte bara en bra talare utan en mästerlig person som har stor kunskap om olika ämnen. Hon ger dig verktyg för framtiden och är specialiserad på bemötande, beteendevetenskap och ledarskap – något som är väsentligt på arbetsplatser.