I dagens moderna samhälle har vi alla kommit att bli väldigt beroende av alla tekniska prylar som marknaden erbjuder oss. Och om man tänker tillbaka på hur det såg ut för bara 10 år sedan, så inser vi nog alla hur faktiskt handfallna vi har blivit utan att ha all teknik runt omkring oss. Vi har helt enkelt blivit beroende av dess närvaro, och utan de vet vi knappt vad vi ska ta oss till.

För oavsett om det så handlar om några fjuttiga USB-minnen eller så bara en Ipod, så verkar vi inte kunna klara oss särskilt bra utan dessa tekniska tillbehör i vardagen. Och mobiltelefonen ska vi ju inte ens tala om! Råkar man glömma den hemma en dag, så är man i princips körd. Vännerna undrar om man lever och man känner sig handikappat i alla avseenden.

Men att vara helt utan Internet under en längre tid, är nog den största tumaningen för oss alla. Att inte ha kontakt med omvärlden på det sätt som vi har vant oss vid, är onekligen något som många av oss anser vara mycket jobbigt. Vi fungerar helt enkelt inte riktigt normalt utan varken Internet eller datorer. Båda sakerna har helt enkelt börjat fylla en så pass stor del av våra liv att vi knappt kan tänka oss en vardag utan den.